Dag 4 (6 januari 2008)

Chris slaapt

Op de minuut precies. Voedingen om de 3 uur met de fles inplaats van de tiet zorgen ervoor dat Chrisje regelmaat krijgt. Een wekker hoef ik niet te zetten, want hij voelt zelf precies aan wanneer hij dat nodig heeft. Ik krijg allerlei associaties met de werkwerken met de TL3 op Ameland. Je weet dat die kinderen beginnen te rotzooien ’s nachts. Laat opblijven om ze te betrappen helpt soms wel, maar daar zijn ook grenzen. Mijn grenzen. Graag zoek ik naar een uitdaging en blijf net te lang op om er achter te komen dat ik dat ook kan. Maar ergens bekoop je dat dan weer. Ik ben moe aan het worden. Maar met jou gaat het goed.

Philippe

geboren in 1969, al heeel lang in het onderwijs, passie voor muziek, een eigen bedrijf, mooie dingen maken, PC fanaat, vooral strakke Dell latitude E laptops, kwaliteitsbewaker en wil daar graag verder in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *