Jaar 1 Hoera 1 jaar!!!

hoera

Wat een drukte was het gisteren. Omdat Chris ook gedoopt werd, hadden we iedereen tegelijk uitgenodigd (niet slim, wel handig) en dat betekende een effectieve ruimte per persoon van 0,7 m2, inclusief faciliteiten. Hij is flink verwend, maar ik vraag me af wat daarvan blijft hangen bij hem. Gedurende de dag heb ik me geprobeerd in te leven in hoe hij het zou beleven, maar dat is niet gelukt. Continu nieuwe mensen die veel aandacht willen en leuk doen, kusjes, handjes, aaitjes, foto’s, lachen, schreeuwen, lopen, duwen, eten, drinken, bekend en onbekend, klein en groot,andere kinderen en natuurlijk kadootjes. Heeeeeel veeeel kado’s. Boekjes, DVD’s, veel auto’s (het is tenslotte een jongetje) en de meeste dingen maken geluid, want dat is de nieuwe trend. Maar wat aan kan, kan gelukkig ook uit.

kaarsje 

kaarsje 2

Het mooiste moment wil ik met je delen. Tijdens het feestgewoel heeft Chris in zijn eentje een taartje zitten eten, helemaal voor zichzelf.

taart eten 1 taart eten 2 

taart eten 3 

taart eten 4

Philippe

geboren in 1969, al heeel lang in het onderwijs, passie voor muziek, een eigen bedrijf, mooie dingen maken, PC fanaat, vooral strakke Dell latitude E laptops, kwaliteitsbewaker en wil daar graag verder in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *