Dag 7 (9 januari 2008)

In het kader van nieuwe dingen leren heb ik geleerd dat spuitpoep niet voor niets zo heet. De allereerste babypoep is een kleverige massa, beetje bruingroenig van kleur. Het plakt enorm aan de billetjes, maar gelukkig kreeg ik de tip om SUDOCREM te gebruiken en elke keer de billen dik in te smeren. Dan haal je het er makkelijk af. De overgangspoep die daarna volgt is is minder vast en bevat kleine klontjes. De geur is ook al wat intenser. En sinds gisteren heeft Chris geel groene diarree met wat kleine vaste bestanddelen. De naam spuitpoep was al gevallen, maar naïef als ik ben dacht ik dat ze bedoelden dat bij de poep veel stinkwinden ontstonden, tenminste dat dacht ik wek gemerkt te hebben. Maar vannacht, natuurlijk vannacht, op het moment dat ik het liefste weer snel mijn bed in wilde duiken en net klaar was met die groen gele drap, werd Chris even stil, deed zijn ogen open en een straal die net niet over de commode spoot, verliet zijn lichaam. En alsof hij een probleem had, begon hij nog te huilen ook. Natuurlijk was ik een stuk wakkerder toen ik al het werk weer opnieuw moest gaan doen. Wellichtdat een ervaringsdeskundige hierop wil reageren met de ultieme tip?

 Bekijk meer verhalen op Chrisabbing.nl

Philippe

geboren in 1969, al heeel lang in het onderwijs, passie voor muziek, een eigen bedrijf, mooie dingen maken, PC fanaat, vooral strakke Dell latitude E laptops, kwaliteitsbewaker en wil daar graag verder in.

2 gedachten over “Dag 7 (9 januari 2008)”

  1. Hoi Philippe, ik ben helaas (nog) geen ervaringsdeskundige, maar wens je wel veel succes met je nachtelijke bezigheden!

    Vincent

  2. Als het uit zijn billen komt: meteen na de verschoning een nieuwe luier omdoen, niet meteen dichtknopen, ander kun je niet in die heerlijke billetjes kniijpen
    als het uit de mond komt: poetsen en dweilen en bij herhaling overwegen om over te stappen naar lichtverteerbare voeding. of niet te veel schudden na gebruik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.