Dag 9 (12 januari 2008) Adviezen

Natuurlijk hebben ze wisseldiensten in het ziekenhuis, elke keer opnieuw komt er een andere mevrouw die heel vriendelijk de manieren van het ziekenhuis uitlegt. Gisteren had ik zo’n gesprek met een duidelijk zeer ervaren verpleegkundige die me wilde uitleggen wat het schema van voedingen was van het ziekenhuis. Ik luisterde naar wat ik al wist, maar begreep toen pas wat ze eigenlijk wilde zeggen: Mijn zoon moest geïnstitutionaliseerd worden. Ordnung muss sein, dus niet om half één de voeding, maar gewoon om 12 uur. Die baby’s moesten maar eens even gaan wennen aan dat fenomeen. De afdeling rondkijkend zei ik tegen haar dat het ook wel erg vervelend moest zijn als je twee hele baby’s moest verzorgen met drie personeelsleden en dan ook nog flexibel moest zijn. Daar moest ze wel om lachen, vooral ook omdat Chris zelf aan het aangeven is wat hij wil! Da’s een goed teken. De verhoging was nog steeds, maar het mannetje is steeds levendiger aan het worden wat Martina ook merkte toen ze vandaag even naar haar zoon kwam kijken. Het is geen zieke baby meer, maar helaas moet hij wel 7 dagen blijven vanwege een te hoge (iets met een C) waarde.

chris-en-martina-12-01-08-2.jpg chris-en-martina-12-01-08.jpg chris-en-philippe-12-01.jpg

Luiers verschonen is trouwens ook een gebied voor adviezen. Hoeveel manieren er zijn om er voor te zorgen dat deze pissert niet alles bewatert is onvoorstelbaar. En vooral, dat zal ik je zeggen, is het leuk om te zien hoe ik als man goedbedoelde en strenge adviezen krijg. Mijn methode van het doekje erop vind ik eigenlijk steeds beter worden.

opa-en-oma-abbing.jpg

Philippe

geboren in 1969, al heeel lang in het onderwijs, passie voor muziek, een eigen bedrijf, mooie dingen maken, PC fanaat, vooral strakke Dell latitude E laptops, kwaliteitsbewaker en wil daar graag verder in.

2 gedachten over “Dag 9 (12 januari 2008) Adviezen”

  1. wat een herlijk ventje om te zien.
    Lieve Chris, wordt maar gauw beter, want natuurlijk willen we je ook live bewonderen. (bovendien heben je vader en moeder nog een heleboel dingen uit te pakken. Ik bewaar ze nog even voor je, maar zulen we afspreken dat dat niet zo heel lang meer hoeft?)
    Hildemarthe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *